S T E D E T

[plassen]

EN HISTORIE OM NATURBRUK


 

Det er mange i vårt lokalmiljø som har en personlig  tilknytning til Klones. Gårdens historie er lang og rik, og de tradisjonelle røttene til gårdsdrift og naturbruk er samtidig de mest solide. Den dag i dag drives det tradisjonelt landbruk på gården, med både storfe, sau og gris.

KLONES MÅ OPPLEVES

 

Har du ennå ikke besøkt vår vakre bygd, er det på tide å ta turen til Vågå i Gudbrandsdalen. Beliggende midt i nasjonalparkriket med kort avstand til både Rondane og Jotunheimen, er bygda et perfekt utgangspunkt for alt man kan forestille seg av naturbaserte aktiviteter - sommer som vinter. Samtidig er det helt innafor å bare slappe av på rommet, ta en tur til vårt unike handelssentrum - eller kanskje avkjøle seg litt i ekte brevann? Vakkert beliggende ved Vågåvatnet, bare en halvtimes rusletur fra Vågåmo sentrum, kan Klones bli basen for dine neste opplevelser.  

KLONES


Gode opplevelser


Ved porten til Jotunheimen, i fjellbygda Vågå i Gudbrandsdalen, ligger historiske Klones gård

- et perfekt utgangspunkt for deg som søker nye opplevelser.

KONTAKT OSSLykstad og Owren Landbruk AS

Klonesbakken 10

2680 Vågå


post(a)klones.no


+47 469 73 565

BESTILL ET OPPHOLD


 

Klones gård tilbyr overnatting, utleie av selskapslokaler og næringslokaler, servering og landbrukstjenester. Kontakt oss i dag for booking og mer informasjon.

Copyright @ All Rights Reserved