T J E N E S T E R

[tennesto]

OVERNATTING


 

 

På Klones gård tilbyr vi kort- og langtidsoveratting, i trivelige bygninger fra tiden da gården også var husmor- og landbruksskole. Rommene er moderne utstyrt, og har felles bad- og WC-fasiliteteri gang. Vi tilbyr her enkelt- og dobbeltrom, og frokost av ekte husmannskost er inkludert i prisen. Les mer om priser her.

 

For deg som skal studere i nærheten, eller ganske enkelt ønsker et lite sted helt for deg selv, tilbyr vi hybler til en rimelig pris, samt hus og leiligheter. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om langtidsleie.

NÆRINGSTJENESTEREr du på jakt etter et passende lokale for din virksomhet eller bedrift, med kort vei til det meste og beliggenhet midt i landbruksregionen Nord-Gudbrandsdalen? Klones gård har en rekke ledige lokaler egnet for næringsvirskomheter av ulike størrelser.


Kontakt oss for mer informasjon om våre næringslokaler.


Vi tilbyr også ulike landbrukstjenester i vårt nærområde. Kontakt oss for mer informasjon.

ARRANGEMENTKlones gård innehar en rekke lokaler godt egnet for det meste av arrangementer og selskaper. Vi kan tiolby leie av lokaler og servering til for eksempel bryllup, begravelser, konfirmasjoner, barnedåper, møter og seminarer.


Kontakt oss for mer informasjon om hva vi kan tilby ditt arrangement.

KLONES


Gode opplevelser


Ved porten til Jotunheimen, i fjellbygda Vågå i Gudbrandsdalen, ligger historiske Klones gård

- et perfekt utgangspunkt for deg som søker nye opplevelser.

KONTAKT OSSLykstad og Owren Landbruk AS

Klonesbakken 10

2680 Vågå


post(a)klones.no


+47 469 73 565

BESTILL ET OPPHOLD


 

Klones gård tilbyr overnatting, utleie av selskapslokaler og næringslokaler, servering og landbrukstjenester. Kontakt oss i dag for booking og mer informasjon.

Copyright @ All Rights Reserved