AKTIVITETER

[aktivitete]

VELKOMMEN TIL NATURRIKET


Er du glad i naturopplevelser, er Klones gård det perfekte utgansgpunkt. Jotunheimen ligger i all sin prakt bare en kjøretur unna, hvor toppturer, fisketurer, skiturer, klatreturer, breturer og rusleturer ligger og venter. Sjoa med sine heftige stryk ligger heller ikke langt unna, og vil du heller bruke tiden på rolige aktiivteter som fisking eller padling er også mulighetene mange.


Les mer om noen av aktivitetene under, og kontakt oss gjerne for mer informasjon.

FJELL


Majestetiske Jotunheimen byr på opplevelser av mangt et kaliber, enten du søker ekstreme eller familievennlige aktiviteter. Prøv dere på en tur over heftige Besseggen eller en en båttur på vakre Gjende. Bestig Norges høyeste topper til fots, med klatretau eller på ski, avkjøl deg i et friskt fjellvann eller prøv fiskelykken.


Vi har også mange flotte fjell og topper i umiddelbar nærhet, for deg som ikke vil fullt så høyt opp!

Foto: "color line" on Flickr

SNØ

 

Jotunheimen Alpinsenter ved Lemonsjøen, ligger bare to mil fra Klones og tilbyr skiaktiviteter for hele familien: preparerte nedfarter, eget snowboardområde og "back country"-muligheter, egne barnebakker, flotte offpiste-områder, samt et rikt nettverk av preparerte langrennsløyper både i skog- og fjellterreng. Og for tinderanglere ligger alpinsenteret ved foten av nasjonalparken med Norges høyeste topper.

Foto: eget

VANN

 

Med nærhet til fjellet er også fiskemulighetene mange hvis du velger Klones som utgangspunkt - både i våre uttallige fjellvann og i elver. Er du av det hardføre slaget kan det kanskje friste med en dukkert i ekte brevann i Vågåvatnet også?  Eller hva med å prøve rafting, juving eller elvebrett? Sjoa og Heidal er viden kjent for sine heftige stryk og raftingsmuligheter, og ligger bare ca fire mil fra Klones.

Les mer om hva Sjoa Rafting kan tilby av aktiviteter her.

Foto: eget

Foto: Roar Strand Vågå kommune

VILLAPARKEN

 

Villaparken midt i Vågå sentrum er selvsagt oppkalt etter Vågå store sønn; motorcrossutøveren André Villa. Parken har blant annet utmerkede skateboard- og bmx-fasiliteter, med funbox, ledge, sliderail, bank, corner, manualbox, quarter.

Foto: eget

 

BRIMISKOGEN KLATREPARK

Har du og resten av familien lyst til å utfordre høydeskrekken og klatreferdighetene? Da kan klatreparken ved Brimiland være perfekt for dere. I Brimiskogen er det laget fem klatreløyper med plattformer, bruer og tau å prøve seg på. Og du kan selvfølgelig forsere dem trygt sikret i wire. 

Foto: eget

 

Les mer om BrimiSkogen Klatrepark her.

Foto: Cathrine Dokken/BrimiSkogen Klatrepark