T J E N E S T E R

[tennesto]

OVERNATTING

 

 

På Klones gård tilbyr vi kort- og langtidsoveratting, i trivelige bygninger fra tiden da gården også var husmor- og landbruksskole. Rommene er moderne utstyrt, og har felles bad- og WC-fasiliteteri gang. Vi tilbyr her enkelt- og dobbeltrom, og frokost av ekte husmannskost er inkludert i prisen. Les mer om priser her.

 

For deg som skal studere i nærheten, eller ganske enkelt ønsker et lite sted helt for deg selv, tilbyr vi hybler til en rimelig pris, samt hus og leiligheter. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om langtidsleie.

ARRANGEMENT


Klones gård innehar en rekke lokaler godt egnet for det meste av arrangementer og selskaper. Vi kan tiolby leie av lokaler og servering til for eksempel bryllup, begravelser, konfirmasjoner, barnedåper, møter og seminarer.


Kontakt oss for mer informasjon om hva vi kan tilby ditt arrangement.

NÆRINGSTJENESTER


Er du på jakt etter et passende lokale for din virksomhet eller bedrift, med kort vei til det meste og beliggenhet midt i landbruksregionen Nord-Gudbrandsdalen? Klones gård har en rekke ledige lokaler egnet for næringsvirskomheter av ulike størrelser.


Kontakt oss for mer informasjon om våre næringslokaler.


Vi tilbyr også ulike landbrukstjenester i vårt nærområde. Kontakt oss for mer informasjon.